2012. április 23., hétfő

Anyák napi zsákbamacska


Nem szokványos zsákbamacska játékra invitállak. A szerencsés nyertes itt nem kap, hanem ad!
Ha szeretnéd meglepni édesanyád, nagymamád, gyermeked, párod vagy kisunokád anyukáját, jelentkezz! Írd le pár szóval, ki az, akit megajándékoznál és milyen általam készített apróságnak örülne. Vasárnap éjfélig lehet jeletkezni, hétfőn sorsolunk. A nyertessel egyztetve készül majd el az ajándék, és remélem sikerül vele örömet szerezni.

6 megjegyzés:

  1. Istenem, milyen helyes és nagylelkű vagy! Naná, hogy jelentkezek rá!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy itt vagy! Kit és mivel szeretél meglepni?

      Törlés
    2. :) Személyre szóló kérdések már most? :) Én igaziból az anyósomat szeretném - szeretném formálni az ízlését, mert sajnos hiába fiatal, fiatalos, e tekintetben nem sok ízlése van :) Igaziból szeretnék egy igazán tavaszi (mondjuk zöldes-sárgás) kis terítőt neki. Abban te nagyon jó vagy! :)

      Törlés
  2. Nagyon kedves tőled ez a felajánlás! :) Ha én lennék a szerencsés nyertes, anyukámat lepném meg. Nagyon szereti az ökotáskákat, és biztos vagyok benne, hogy nagyon örülne egy általad készítettnek. Sajnos sem ő, sem én nem tanultunk meg varrni, így egy ilyen táska vagy terítő vagy bármilyen varrott dolog nálunk nagyon nagy érték :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy játszol velem! Szívesen varrok rendelésre is, ha bármi érdekel, írj egy e-mailt, megbeszéljük. (Ez itt a reklám helye :-)

      Törlés
  3. Micsoda fantasztikus ötlet! :)
    Én az Anyukámnak választanék egy ökotáskát.

    VálaszTörlés