2011. november 24., csütörtök

Utolsó centiig


Susu utolsó centiig játékán (amit Gina indított még az év elején), nekem kedvezett a szerencse. Ezt a gyönyörű szettet nyertem, de csak akkor kapom meg, ha meghírdetem a játékot.


A játék szabályai szerint két ajándékot kell készítenem, az egyiket Susunak, a másikat pedig nálam lehet megnyerni. Maradék anyagokat kell felhasználnom az ajándék készítésekor, de még hozzá sem fogtam. Ha bevállaljátok, hogy valamilyen szinten zsákbamacska a nyeremény (természetesen megmutatom, ha elkészül), akkor jelentkezzetek, de ha úgy gondoljátok, hogy ez így mégsem jó, akkor még egy pár nap türelmet kérek, és ígérem alkotok valamit  Nagy segítség lenne, ha megírnátok miért játszanátok szívesen, mi legyen a nyeremény? Ez a zsákbamacska játéknál nagyon jól bejött :-)

Íme a pontos játékszabályok:

1. Bárki játszhat technikától függetlenül, varrhatsz, köthetsz, hímezhetsz, gyöngyözhetsz, ami csak jól esik, a lényeg hogy a nyereménybe minél több maradék alapanyag kerüljön !

2. Hagyj itt egy kommentet !

3. A szerencsés nyertes vállalja, hogy 3 héten belül készít két ajándékot.

4. Az egyikkel meghirdeti a játékot, a másikat elküldi nekem.

Így a játék során mindenki két ajándékot ad és két ajándékot kap.


Várom az ötleteket!!

2 megjegyzés:

  1. Szeretnék jelentkezni!!!!
    Nem tudok ötletet adni, hogy mit készíts, mert én bárminek tudok örülni, ami hand-made. Készíts azt, amihez kedved van!!!!
    kiraklak magamnál!!!!

    VálaszTörlés
  2. Örükök, hogy itt vagy! Adventi játékra nem jössz?

    VálaszTörlés