2011. november 18., péntek

Adventi játék - Előkészületek


Nagyon sokan, számszerint 25-en jelentkeztetek eddig az adventi játék első fordulójára. És milyen sokat kell még várni az első sorsolásig! Hogy ne legyen olyan eseménytelen a várakozás, arra gondoltam, hogy egy apró csomagot kisorsolok köztetek, ami az Előkészületek fedőnevet kapta.

Készítettem képeket a sorsolásról, de égen-földön nem találom a kábelt, amin keresztül fel tudnám tölteni a gépre, de ha meglesz pótolom. 25 név került a kalapba, és a nyertes: Banász Erika.

Gratulálok! A nyeremény ezúttal meglepetés, de természetesen megmutatom, ha már megkapta a nyertes. (Ez is lehetne egy játék, hogy kitalálja-e valaki! A fedőnév ad némi támpontot. Na jó, aki kitalálja, mi az ajándék, kap egy hasonló csomagot!)
Ennyi kitérő után még azt tudnotok kell, hogy nem kell újra jelentekzni az első fordulóra, mind a 25-en belekerültök a kalapba, és természetesen várom az új jelentkezőket is. A hét végén megmutatom, mit lehet majd nyerni az első fordulóban!

3 megjegyzés:

  1. Hipp-Hipp....! De jó, örülök nagyon! :))))) És még azt sem tudom, hogy mit nyertem, na ez az igazi öröm! Látod!? :))))

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy örülsz, és remélem tetszeni fog a meglepi is, amit kitaláltam. A címed tudom, hétfőn küldöm a csomagocskát, addig még találgathatsz :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Drága! Csak érdeklődnék, hogy jó helyre adtad fel, mivel szerda este van és még nem kaptam meg! Szerinted? :)))) Bocsika, de nagyon izgulok, mi szépet kapok! :))))

    VálaszTörlés