2011. szeptember 8., csütörtök

Szülinapos játék - 4.


Edina ajándéka következett a kibontsában. Mikor megérkezett a csomag, sejteni lehetett, hogy szappan van benne, szaglásztam is kitartóan, de jó alaposan be volt csomagolva. Három különböző, saját készítésű, kecsketejes szappant kaptam tőle. Egy natúr szappant (virág fomrájú), amit Barnus is használhat, egy ánizsosat (lapos), és egy kocka alakú, paprikával színezettet (ha jól emlékszem). Mindegyikhez írt egy rövid ismertetőt, felsorlova az összetevőket. Még nem próbáltam ki egyiket sem, de azt hiszem, az ánizsossal fogom kezdeni sort. Természetesen képeslapot is kaptam, igaz nem saját készítésű, de sebaj. A csokit azóta felfaltuk :-) Nagyon köszönöm a szép és hasznos ajándékot! 


4 megjegyzés:

  1. Jaj, annyira szégyenlem hogy nem saját készítésű a képeslap...de azt hiszem a Többiek is ilyesfélét fognak kapni:( Sajnos képtelen vagyok egy nagyon egyszerűt is kreálni...
    A szappan pedig várható volt tőlem, sajnos mással nem igen tudok szolgálni ami saját készítésű lenne. Remélem azért a Többieknek is megfelel majd:)
    Használjátok Timi egészséggel!:)

    VálaszTörlés
  2. Én is elfogadnám! remélem a mi csoportunkban is van "szappanos csajszi".

    VálaszTörlés
  3. Írtam neked a varrógéppel kapcsolatban! Remélem elment a levél! Várom a választ!

    VálaszTörlés
  4. Edina! Ez a csomag így tökéletes, ahogy van, nagyon örülök neki! Köszönöm.

    VálaszTörlés