2011. szeptember 9., péntek

Csere-bere


Cserére ajánlom ezt a gombos neszeszert. Vasárnap estig várom az ajánlatokat. Akinek az ajánlata a legjobban tetszik, azé lesz a neszi. Minden érdekel :-)

6 megjegyzés:

  1. Szia Timi! szeretnék érdeklődni, hogy az én csomagom nem érkezett meg? Igaz pénteken adtam fel, de elsőbbségivel és a postán azt mondták keddre legkésőbb ott van. Ládikó(http://ladaildiko.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ildkó! Sajnos nem jött még meg a csomagod, bár a mai postát még nem tudom, de szólok, ha megérkezik.

    VálaszTörlés
  3. Szeretném felajánlani cserére az egyik hagyományos (értsd: nem elektromos) saját készítésű mécsestartómat, ha elfogadod. Vagy ha van olyan szalvétád (2 db) amit szívesen látnál rajta, akkor azt is megbeszélhetjük .. vagy mutatok néhány általad megjelölt témába illőt ... vagy ... :)
    Megtalálod őket itt: http://www.terika.meska.hu
    (ez itt a reklám helye :) )

    VálaszTörlés
  4. Kedves Erika!
    Köszönettel elfogadom az ajánlatod. Nagyon szépek a mécsestartóid és már tudom is, hogy milyet szeretnék. Karácsonyi hangulatút :-) Lehet téli tájas, hóemberes, karácsonyi színes, bármilyen. Már unom a kerámia mécsestatóimat, jól fog jönni egy kis újdonság. Köszönöm az ajánlatod! Írd meg a címed, és küldöm a neszit. Üdv: Timi

    VálaszTörlés
  5. Kedves Timi!
    Azért sajnálom, hogy csak az én ajánlatommal találkozhattál, de örülök is, mert nagyon tetszik a neszeszer.. :)
    Egy kicsit meglepett ez a karácsonyra készülődés is, gyorsan szét is nézek a dobozkámban, mit találok. Majd küldök képeket a választékról és a címemet is a mailedre.
    Köszönöm a lehetőséget, szép napot Neked :)

    VálaszTörlés
  6. A Posta útjai kifürkészhetetlenek... képzeld, a Te csomagod csak ma érkezett meg, nagyon vártam már és nagyon örültem neki...:)
    A színe kicsit más, mint a fotón, ezért lánykám egyből "lecsapott" rá ... most szerezhetek magamnak egy másikat :D

    VálaszTörlés